Gå til innhold

Om Galekroken

I juni 2010 bestemte vi oss for å bygge hus i Dalekroken! Vi fant en flott liten plass på et bittelite byggefelt i Fredrikstad med bare ti tomter, og i slutten av juni bestemte vi oss for å søke kommunen om å få sette opp et lite hus. Eller lite er vel kanskje ikke helt riktig! Vi skal nemlig bygge generasjonsbolig! Og huset vil bestå av tre etasjer til sammen. På denne siden vil det komme oppdateringer underveis i byggeprosessen. Huset vi bygger er et omtegnet Mesterhus, modell Karine, og det er byggmester Jan-Erik Zakariassen som setter opp bygget.

Når jeg ikke bygger hus, er jeg en jente (damer har stokk og grått hår) med mann, to prinser, en prinsesse, en hund, to katter og en papegøye. Jeg jobber som lærer i ungdomsskolen og nyter lærerhverdagen. .

6 kommentarer leave one →
 1. september 18, 2011 7:28 am

  Hei hei
  Takker for din henvendelse ang hjelp til hagen. Har vært litt rundt i bloggen din, og det ser ut til å være en spennende prosess dere er i. Så gøy.
  Jeg ønsker ikke legge ut pris på arbeidet på bloggen, da det varierer hva prsien blir jeg tar timepris så summen blir ulik ut fra hvordan prosjektet er, og hvilke tjenester dere ønsker. De fleste vlger en grovskisse, men noen ønsker også en måltegning, som er dyrere da den er mer tidkrevende. Det siste tilbyr jeg fra våren 2012. Jeg anbefaler deg å titte på hvilke tjenester jeg tilbyr på hjemmesiden min http://www.dinehagedrommer.no Og sende meg en mail, så svarer jeg deg på mail.
  Jeg ønsker deg en god søndag.
  Mvh Linda fra Dine hagedrømmer

 2. september 18, 2011 5:41 pm

  Siden jeg ikke finner din mailadresse nor sted:)
  Mvh Linda

 3. Marion Bjerke permalink
  mars 10, 2017 2:18 pm

  Hei. jeg har i dag tilfeldigvis kommet over denne bloggen. Her var det mye fint. Kan jeg spørre om en liten ting. Hvor har du kjøpt det kuuule kutapetet hen? Min datter ble veldig forelsket i det.

  • mars 10, 2017 2:21 pm

   Heisann! Så koselig kommentar! Kutapetet er fra Marimekko sin kolleksjon! Nå er det jo 5 år siden vi kjøpte den, men har sett den også seinere! Er veldig glad i kuene våre! 🙂

 4. Marion Bjerke permalink
  mars 10, 2017 2:22 pm

  Tusen takk for hjelpen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: