Gå til innhold

Hjemmespa og luking i personlig bedd..

mars 29, 2020

Det er viktig å ta vare på seg selv, også når verden er i unntakstilstand! Og i dag skal jeg slå et slag for hjemmespa og egentid! Som de fleste av dere har fått med dere, har jeg en liten ekstrajobb som barnesvømmeinstruktør på Blekkspruten i Fredrikstad. Denne jobben har helt klart sine fordeler, og en av de positive bivirkningene er at på grunn av ukentlig posering i badedrakt holdes buskas av ulik art seg trimmet. I disse dager er det veldig lite badedraktposering, og busken gror som aldri før. Nå er det ikke mer enn to uker siden det sist ble luket, så helt igjengrodd er det selvfølgelig ikke, men dersom man skal unngå å gå til innkjøp av hekkesaks bør nok noe gjøres ganske snart. Og når mor gror igjen, åpner det seg uante muligheter for hjemmespa!

 

I tillegg til busketrimming er det ikke til å stikke under en stol at jeg er litt over middels opptatt av deilige, små krukker, tid for meg selv på badet, og litt luksus i hverdagen. Jeg fikk dermed plutselig den store skrekken for at noen av mine hellige steder plutselig skulle stenge! Tenk om coronasituasjonen tar drepen på mine favorittbutikker når det kommer til egenpleie? Jeg tenkte derfor å blafre litt med virituelle øyenvipper og slå et slag for hjemmespa med produkter fra den beste Vitabutikken i mils omkrets! I denne butikken jobber nemlig superfine mennesker som jeg digger herfra til månen, og fine Marthe som driver hele sjappa har fått status som min egen langer. Hun kan ALT når det gjelder å hjelpe dette fugleskremslet med produkter til hele kroppen, og jammen har hun ikke verdens søteste ansatte i tillegg. Hvor finner man dette vannhullet sier du? Jo på Vita Østfoldhallene i Fredrikstad.

 

La oss legge ballen død en gang for alle. Jeg er ikke sponset, Marthe vet ikke at jeg skriver dette, og jeg tjener ikke så mye som en fis i motvind på dette her, men dersom noen flere fikk opp øynene for disse produktene, er det kanskje en liten investering for å ta vare på eget vannhull.

produkt1

Vel, tilbake til produktene. I dag valgte jeg en peeling fra Camilla Pihl. Dette er en kjemisk peeling som gjør at døde hudceller bare ramler av. Den er helt fantastisk kul selv om man ser spedalsk og en smule dårlig ut underveis. Den heter Instant Miracle Ginseng Superpeel, og er virkelig verdt å prøve! Den er maaaagisk! En annen maske/peeling jeg har fått dilla på er en refreshing scrub mask fra Jorgobé. Denne legges på som en maske, og peeler når man vasker den av. I tillegg til å peele vekk alle mulige døde hudceller i ansiktet, gikk jeg for en leppeskrubb fra Jan Thomas. Dette er en sukkerskrubb for leppene som smaker godt i tillegg. Man må nesten jobbe for ikke å spise opp hele herligheten! Resultatet ble en blankpolert Galedame, og det beste var nok at hun var i litt bedre humør etter å få vært alene en times tid på badet. I disse tider er jo ikke akkurat alenetid noe som gror på trær i en familie på fem!

 

If mama...Etter peeling og dusj, fikk kroppen en runde med favoritten fra Rituals. Dette er også en butikk som fungerer for et tempel for luktesansene mine. Øynene fikk også en runde med Kocostar sine Princess Eye Patch Gold. Disse pleier jeg å slenge på om jeg skal på en eller sosial greie, men i dag ble det gull og luksus i selvpålagt karantene.

Neste skritt i hjemmespaplanen er å ta en liten runde på selve fundamentet. I skolens ferier pleier jeg å unne meg selv en runde med Baby Foot sin exfoliating foot peel. Da ramler all hud av føttene, og man får pusete, deilige føtter som resultat. Planen er å ta en slik maske i løpet av helga slik at jeg er klar for sandalsesongen snart. Denne får du også kjøpt hos favorittlangeren min i Vita Østfoldhallene!

 

produkt2

Sånn, det var dagens reklame! Jeg har som sagt ikke fått en krone for det, og jeg MENER hvert eneste ord! Løp å kjøp! Eller forresten, i disse dager passer det kanskje bedre med klikk og hent? Eller nettbestilling?

 

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: