Gå til innhold

Ettårsbefaringen fortsetter!

september 26, 2013

Da skal jeg fortsette ettårsbefaringen i Galekroken. Denne gangen har jeg valgt å vise fram inngangen vår! Den er romslig, praktisk og rett og slett helt nødvendig! Denne delen av huset skulle egentlig ikke vært der, da huset faktisk ikke hadde en slik inngang. Dersom vi skulle hatt huset slik det opprinnelig var tegnet, hadde vi ikke hatt bod, vi hadde manglet et soverom (selv om et strengt tatt står tomt.. eller… det er langt fra tomt, men det BOR ingen der! 😉 ), og vi hadde kommet ramlende inn i biblioteket hver gang vi kom hjem fra jobb. Dronningmoren hadde heller ikke hatt bod, og hun hadde vært nødt til å vaske trusene sine på badet. Så alt i alt er vi VELDIG fornøyde med våre ekstra rom, to boder, en gang, et soverom og et vaskerom.

inngang1

I følge en eller annen formor har jeg fått vite at inngangen er førsteinntrykket til huset. Skrekk og gru!! Dette rommet skal altså si noe om hvordan resten ser ut?? I den forbindelse har Galedamen forsøkt å skape noen inntrykk… Det første som møter deg da du tråkker over terskelen til det galske hjem, er en sittebenk med en hylle over. Denne hylla har vært med oss fra leiligheten, og fikk ny farge etter at den skulle pryde galeveggen. Under hylla er det knagger, og på knaggene henger diverse småting for å forsøke å illustrere Galehuset. Det er mulig de henger der for å skape en illusjon også, pick and choose! På knaggene henger et velkommenskilt, noen hjerter, diverse englevinger (som vi tar på oss når vi skal ut av huset), og en liten advarsel. Det er nemlig om å gjøre å senke forventningene til et minimum slik at gjestene heller kan bli positivt overrasket!

inngang2

På toppen av hyllen står det forbokstavene til Galedamen og Vaktmester’n.. For liksom å ha understreket at dette er VÅRT hus.. I tillegg har jeg puttet på en ugle. Om det er fordi vi bor i skogen, ugler er fine dyr eller om det betyr at husfruen er en ugle er egentlig opp til den besøkende å avgjøre. Det er også flere dyr i gangen vår. Jeg har jo tidligere fortalt at jeg har minst en sjiraff i alle husets rom. I dette rommet står den anorektiske langhalsen i hjørnet og blomstrer.

inngang3

I vinduet har jeg plassert fire feer. Disse skal beskytte oss, og er fra The Iron Fairies. Disse er fantastisk søte! Alle kommer i en egen boks, har med en egen flaske fairy dust, er nummerert og har eget sertifikat. Utrolig vakre! Feene skal stå slik at de får den første solen på seg om morgenen, og det gjør de her i vinduet ut mot skogen. Få bare håpe at de ikke tar vingene fatt og rømmer fra all galskapen!

inngang4

På den andre veggen har jeg valgt knagger fra Bruka. Jeg digger de enorme hjerteknaggene, og de rommer virkelig mye! Utrolig kjekt! Over knaggrekken har Galedamen klistret opp et veggord for å fortelle at her bor det en familie av kjærlighet! Her er det aldri krangling, aldri sure miner og kun smil, latter og uhemmet glede! Kremt… Det er jo lov å prøve seg?

inngang5

Galedamen har også hengt opp pittesmå søte hjerter i gangen. Disse er alltid så ryddige som du ser nå, de har aldri hundebånd, nøkler, klikkere, hundefløyter, langliner eller ridepisker hengende på seg! Neida! Aldri! Her er det alltid striglet!

inngang6

Vel, dette var Galedamens forsøk på å skape et godt førsteinntrykk! Uansett må jeg si at jeg liker gangen min! Den har plass til å ta imot venner, har plass til å henge fra seg, og den har faktisk plass til å ta skikkelig farvel før gjestene skal hjem igjen.

inngang7

(Og dersom du ser ekstra nøye etter, KAN du kanskje skimte langline, hundebånd og rot ligge på benken for å vise fram at de i alle fall IKKE henger på de søte små hjerteknaggene fra Bruka!!)

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: