Skip to content

Har Galedamen blitt syk?!

april 22, 2012

Ja det er jammen ikke godt å si! For å være ærlig var jeg øøøørlite grann bekymret her i påsken. Jeg tror jeg er i ferd med å miste grepet!

To ganger i året har jeg og en venninne en tradisjon sammen med våre døtre på ni år. Vi reiser nemlig til Hadeland Glassverk og får med oss vårsalg og høstsalg ved glassverket. Dette er et høydepunkt for store og små, og Prinsessen er VELDIG klar for tur når høstferien og påskeferien står for tur. Og det ER veldig hyggelig! (i alle fall stort sett.. noen ganger kan Prinsessen utvikle seg til et bortskjemt monster som skal ha ALT Hadeland noen gang har produsert…)

Den første gangen vi dro på tur hadde vi store problemer med å få lukket igjen bagasjerommet på bilen. Det var ikke måte på hva vi fant og ikke fant på Hadeland, og vi shoppet som om glassverket skulle legge ned neste dag. Vi har kjøpt Finn Schøllvaser nok til å dekke til fire bryllup og et tonn med gravferder, og vi kjøpte ikke en lyslykt, vi kjøpte seks og seks i esker.

De siste gangene har det gått litt nedover på shoppetrangen, men vi har alltid dratt med oss både en, to, tre og ti poser hjem allikevel. Men i år.. i år gikk vi rett og slett hjem uten så mye som en glassklump! Ikke en eneste liten Finn Schøllvase! Ikke et bake it easy fat, ikke kunstfat fra Steninge slott, ikke NOE!! Prinsessen hadde dessuten blitt utrustet med en tohundrelapp og den klare beskjed at kjøp hva du måtte ønske, men dette er alt du har å handle for. Og jammen var ikke det lurt! Hun slet noe veldig! Hun endte opp med noen søte øredobber og et fint halskjede. Jeg fant et annet smykke som var satt ned fra 998 kr til latterlige 150, og dette var rett og slett ALT vi kjøpte fra Hadeland Glassverk!!

Jeg var veldig bekymret. Har jeg mistet shoppeevnen? Hva har skjedd? Heldigvis snublet vi over et skilt på veien hvor det sto LAGERSALG med store bokstaver. Og ingen andre har vel større nese for lagersalg enn Galedamen! Det spiller ingen rolle hva som selges, for lagersalg er gøy uansett! Denne gangen var lagersalget rett og slett salg på Jelly beans, konfekt og påskeegg.

Jepp, vi satt oss i bilen og kjørte. Vi ante jo ingenting om hvor vi ville havne, men tok en sjans! Og jammen fant vi ikke et lite lager midt i Hadeland sentrum! Her solgte de ut Jelly Belly-bønner og annet snacks for en slikk og ingenting. Så nå har Galedamen et pent lite lager med deilige små bønner, og små bønner som ikke er fullt så deilige. Vi kjøpte nemlig en kartong med 48 esker (jepp… 48 esker.. ikke trykkfeil her…) allsmaksbønner! Disse bønnene kan smake alt mulig, og noen smaker hundemat, buser, mark, oppkast og våtservietter for å nevne noe. Skikkelig ekkelt, og utrooooolig festlig!

Jada… galskapen er i balanse!! 🙂

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: