Skip to content

Galedamen og Vaktmester’n har vært på ekskursjon!

januar 29, 2012

I går kveld dro Galedama og Vaktmester’n på tur til en annen kommune. I denne andre kommunen besøkte vi en annen galefamilie og jammen kom ikke den tredje galefamilien på besøk også. Det har seg nemlig slik at de tre galefamiliene treffes en gang i året i en annen kommune for å spise seg fete. På dagsorden står å fortære en sau og ta galskapen til et helt nytt nivå. Og GJETT om galskapen nådde nye høyder under gårsdagens årsmøte!

Vi har nemlig klart å etablere en tradisjon, og hvert år klarer vi å samles for å tygge i oss en treretters middag. Utrolig nok har vi nå fullført andre runde, og neste år skal Galekroken påbegynne tredje runde med pinnedyraften. Jepp, hovedretten i dette taffelet er nemlig pinnekjøtt. (og for å lette samvittigheten min og forsøke å glemme at jeg faktisk spiser et LAM kaller jeg dem heretter for pinnedyr. Da er det liksom ikke like ille (med fare for å få ”Pinnedyrenes venner” på nakken….)). Vel, uansett.. det er da slik at en galefamilie har med forrett og en annen har med seg dessert mens vertskapet tilbereder pinnedyret. Denne tradisjonen har blitt gjennomført uten forfall noen gang, og dette er noe vi alle setter ganske høyt på prioriteringslisten. Nå skal det sies at de andre galefamiliene var litt redde for at jeg skulle blogge noe fra tradisjonen, og derfor MÅTTE det jo komme et innlegg!! Hallo?? Det er jo å be om et blogginnlegg fra denne kanten! Og jeg tenkte jeg skulle beskrive de andre galefamiliene litt slik at verden forstår at det ER flere galefamilier her i verden!

Alle tre galeparene har da rett og slett bosatt seg i hver sin kommune. Galedama og Vaktmester’n har valgt å bosette seg i skogen, den gale Hvalerfamilien har bosatt seg i vannkanten ved kysten, mens Haldengalskapen har bygget et hus som ligger slik til at man med medvind og ekstra lyst kan tisse til Sverige. Til tross for dette er det mange likhetstegn og fellestegn på de tre familiene.

I Halden bor Overingeniørpappaen sammen med Altmuligmammalæreren og deres to prinsesser. Og siden Galedamen også jobber i skolen, og strengt tatt Vaktmester’n også inntil meget nylig har jobbet i skolen, har Altmuligmammalæreren, Galedamen og Vaktmester’n mye til felles. Overingeniørpappaen har dessuten studert sammen med Galedamen. Galedamen har nemlig en dataingeniørutdannelse å vifte med i krigstider! På den tiden da Galedamen og Overingeniørpappaen studerte sammen, det var den tiden man brukte floppydisker og USB var et ukjent fenomen, var nemlig Galedamen klar for en forrykende karriere med fiffen og faffen og regnet med at millionene skulle strømme til kontoen ganske kjapt. Før Galedamen var ferdig med utdannelsen sin hadde hun en merkelig kul på magen, og plutselig en dag så Prinsen dagens lys. Og hva skjedde med Galedamen? Karriere ble en hemsko, og den største lykke i livet var gulp, bæsjebleier og en esktra sterk støvsuger.

Uansett… Det er altså diverse bånd med Overingeniøren og Altmuligmammalæreren 0g familien i Galekroken. Det har seg også slik at Overingeniøren faktisk er fetteren til Hvalertvillingmammaen. Og Hvalertvillingmammaen er igjen en meget god venninne av Galedamen. Hun er faktisk fadder til Prinsen, og har delt mange mystiske øyeblikk med Galedamen som aldri kommer på trykk NOE sted. Ja, jeg glemte jo at Overingeniøren også er fadder til et av Galebarna! Han har nemlig æren av å være den som skal ta over prinsessen dersom Vaktmester’n og Galedamen skulle bli spist av bjørn.

Jepp.. Og Hvalertvillingmammaen snublet over en mann som faktisk er vokst opp i samme nærmiljø som Galedamen. Han er riktignok bittelitt eldre, men vi har tråkket på samme skoler, og hans venner er storebrødrene til de JEG gikk sammen med på skolen. Strømduppedittelskeren kom inn og tok Hvalertvillingmammaen med storm, og vi andre grillet ham bare bittelitt før han ble tatt inn i varmen. Siden den gang har Strømduppedittelskeren hostet på seg en prins og TO prinsesser! Han har dessuten garasjen som gjør at Vaktmester’n våkner av våte drømmer om motorolje og gressklippere.

Vel.. det var kort om galefamiliene og pinnedyrtradisjonen. Og siden dette hellige selskap krever taushetsplikt og enorm takhøyde, skal Galedamen svelge alle kameler og sin lyst til å gjengi gårsdagens samtaleemner. Jeg kan jo røpe temaene som ble heftig diskutert: eggløsninger, enorme livmødre som strekkes til det ugjenkjennelige ved hjelp av en ørliten tvillingfødsel, svigemødre, håpløse mannfolk, hormonelle kvinnfolk, Norges rettssystem, religion og dødsstraff.. Er det rart at femti prosent av spisestuestolene til Hvalertvillingmammaen og Strømduppedittelskeren muligens avgikk ved døden etter gårsdagens møte?

Uannsett kjære venner, takk for nok en stråålende kveld med god mat, god drikke og forrykende flotte pinnedyr!!

Reklamer
4 kommentarer leave one →
 1. januar 29, 2012 3:59 pm

  Hørtes utrolig morsomt ut:DDD Jeg liker ikke pinnekjøtt, men det er nesten så jeg får lyst til å ha et pinnedyr eller to på gress ute i min bitte lille by-hage, bare sånn i tilfelde jeg fikk lyst til å smake på en pinne. ha en flott kveld. Grethe

 2. januar 29, 2012 6:05 pm

  Så gøy da! Hilset du? Nå er ikke mine tre år på samme skole som en galedame all verden, men det er da noe!

 3. januar 30, 2012 7:10 am

  He-he… Herlig fortalt :-))
  Man må være dypt konsentrert for å henge med her…

  Ha en fin-fin uke!

 4. februar 15, 2012 8:54 am

  Høres ut som noen morsomme sammenkomster 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: