Skip to content

Bloggtreff passer også for de gale!

januar 15, 2012

Jada!! Da har galedamen gjort noe hun ikke har gjort før, hun har vært på bloggtreff! Lille, anonyme, sjenerte (ok, kanskje ikke SÅ sjenert) meg har tatt skrittet ut av min lille boble og har minglet med andre bloggere. Tenk det! Jeg som hadde bestemt meg for at jeg skulle være heeelt anonym, og at jeg ikke skulle stikke halsen fram i noen sammenheng, vel… jeg gjorde det! Jeg kom, jeg spiste, jeg lo så jeg har vondt i magen dagen derpå, og jammen ble ikke kvelden en strååååålende kveld!

Det hele startet egentlig lørdag morgen.. Da kom nervene på besøk, og jeg kjente plutselig at jeg var like utrygg som mine vakre elever. Tenk, jeg var like skrullete! Hva skulle jeg ha på meg, hva ville de synes om meg, kom noen til å sende meg merkelige blikk og ønsket at jeg skulle gå hjem igjen, ja stort sett alle tanker som raser gjennom hodet til en tenåring før sin første date strømmet også gjennom galehjernen. Men selv om jeg er et meget lite dyr med mine få centimeter over havet, mannet jeg meg opp, la kroppen i bløt i badekaret og fant noe i klesskapet.

Heldigvis hadde jeg med en som var like pinglete som meg! Therese bak bloggen Precious og jeg fant ut at vi måtte møtes slik at vi kunne komme sammen. Alt var nøye planlagt, vi skulle ikke komme for tidlig, ikke for seint, ikke skille oss ut på noen måte! (igjen.. akkurat som tenåringene..). Vi klarte å stable oss inn på Wilmas hus, og jeg må innrømme at jeg var ganske svett i hendene og klam på ryggen! Dette var skummelt!

På Wilmas hus fikk vi handle det vi måtte ønske, og de ga oss alle 20% rabatt. Problemet var at jeg ble for nervøs til å handle. Jeg gikk rundt og tittet, og det var masse fint. Allikevel følte jeg meg som en elefant på besøk i et glassmagasin, og tenk om jeg skulle finne på å knuse noe! Skrekk og gru! Uansett, jeg klarte å karre til meg noe, og det ble med en falsk sukkulent, en pose skukkertøy, et grått hjerte og englevinger til å feste på lys hjem. Tror jeg får ta meg en tur på Wilmas hus en dag jeg ikke er så stressa! Kanskje det blir med litt mer hjem neste gang!

Etter shoppingen var det på tide å sette kursen mot De Luca som var kveldens lokale. På veien slo det oss at det, skrekk og gru, muligens kom til å være bordplassering! Himmel!! Hvordan skulle dette gå?? Tenk om jeg ble plassert sammen med de digre, superflinke bloggerne som ser på meg som en mygg i universet? Da vi rundet hjørnet inn mot restauranten, vel.. da så vi det.. BORDKORTENE!! De sto linet opp og var rett og slett superskumle!! Hvordan kom dette til å gå?? Lykken var stor da jeg oppdaget at jeg var plassert i nærheten med kjente Precious og halvkjente Ymmeli! Pustet lettet ut og innså at jeg nok kanskje kunne tørre dette.

Bordene var lekkert dekket med rosa detaljer, og på stolene våre sto en DIGER goodiebag! Og da snakker jeg DIGER! Den var rett og slett tung, og jeg måtte nesten bære på meg brokk når vi skulle gå til bilen! Og hvilket innhold! Her var det veldig veldig mye! Bildene i dette innlegget er rett og slett innholdet i posen! Maten var tapas, og dersom man ser borti fra en mystisk rett med en ubestemmelig farge og konsistens som smakte haggel og mugg var maten nydelig. Selskapet var fantastisk, og jeg fikk ledd på meg noen år! Veldig veldig hyggelig!

Jentene har vært helt fantastisk flinke!! Mona, Størstepia og Lykkelise har rett og slett skaffet vanvittig flotte premier! Og så MANGE premier det var!! Det var så mange premier at det rett og slett var premier til oss alle! Jeg var så heldig å vinne dette lerretet fra mini-mal. Det har helt klart rette farger for dette huset!

Sånn… da har jeg gjort det! Jeg har kommet ut av bloggskapet! Og jeg tror faktisk jeg likte det rent mye! Nå krysser jeg bare fingrene for at det blir bloggtreff neste år også! Dette var gøy!! Tusen, tusen takk for at jeg fikk være med!!

Reklamer
9 kommentarer leave one →
 1. januar 15, 2012 12:45 pm

  Takk for i går! Følelsen i dag er veldig god, men litt støl i musklaturen i mage regionen!
  🙂 Deilig!! Lever litt lenger nå!
  gleder meg allerede til neste år jeg nå! 🙂

  Klem

 2. januar 15, 2012 12:48 pm

  Jeg skulle ha vært med, skjønner jeg!!! Jeg får satse på neste gang:DDDDD Grethe

 3. januar 15, 2012 1:11 pm

  Takk for en superhyggelig kveld, fantastisk at du tok turen!
  Vi må garantert gjenta det neste år!!
  V blogges:)!
  Klem fra størstepia

 4. januar 15, 2012 1:20 pm

  Hei galedama.

  Mitt inntrykk av deg er ei sprudlende glad jente som hadde intet å frykte. Kjempesøt og hyggelig.

  Og tusen takk for et flott innlegg. Er så glad at du koste deg og rett og slett kunne tenke deg en gjentakelse neste år.

  Stor klem til deg.

  Mona C

 5. januar 15, 2012 1:50 pm

  Høres helt herlig ut!! Så flott at du tok deg turen så at du fikk ledd masse, masse, treffe mange artige damer og skaffe nye bekjentskaper!!

  Klem Anna

 6. januar 15, 2012 3:57 pm

  Hahaha… Jeg ler enda og har allerede vært i familieselskap i dag og fortalt om litt av hvert, når mormor ler så a griner , da tar det av!!! Tusen takk for en super kveld!
  Klem fra lin

 7. januar 15, 2012 5:38 pm

  Tusen takk for en koselig kveld i går. Veldig hyggelig å bli kjent med deg
  Håper vi ttreffes igjen
  Ha en fin søndag
  klem

 8. januar 15, 2012 8:35 pm

  Herrrrrrrrrrrrrlig beskrivelse som jeg kjente meg veldig igjen i! Kjempefin blogg du har! Og JA, bloggtreffet var supergøy! Kanskje vi sees neste år?? Klem C

 9. januar 16, 2012 8:08 pm

  Hei på deg.
  Tusen takk for sist. Herlige damer jeg satt sammen med! Latteren satt løst denne kvelden gitt, og magemusklene fikk virkelig fart på seg;-)) Gleder meg til neste treff allerede…..
  Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Ann-Christin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: