Skip to content

Nytt år og nye muligheter

januar 1, 2012

Ja tenk at vi kom i mål! En gang her i november var jeg klar for å avlyse både jul og nyttår, men jammen ble det både den ene og den andre feiringen i år også! Eller, strengt tatt var det vel i fjor?

Julen ble feiret på relativt tradisjonelt vis. Lille julaften var det grøtspising hos Dronningmoren og Prinsegemalen. I år var det veldig kort vei hjem igjen da! Og det var jo deilig! Jeg fant mandelen i grøten til en forandring! jøsses… I år måtte Vaktmester’n jobbe, og han gikk derfor glipp av grøtfesten.

Julaften ble en stille og rolig dag. Tror faktisk ikke jeg har vært så avslappet på julaften siden den gang jeg faktisk var lite barn og så på Donald på tv. Vi lusket rundt og laget litt mat, tok i mot besøk og hadde faktisk hvilepuls! Og det er jo ikke å forakte! Vi fikk masse fine gaver, og det er pyntet rundt om kring i huset! Følg med så skal det nok dukke opp en liten visning av alt det fine vi har fått!! 🙂

Mellom jul og nyttår har vi hatt masse besøk, og vi har vært på et par familiemiddager. Alt har vært veldig koselig, og jeg har funnet ut at drømmekjøkkenet virkelig holder mål. Er veldig fornøyd med benkeplass og arbeidsplager! Veldig veldig deilig!

Nyttårsaften ble også en flott kveld! Vi hadde som tidligere nevnt besøk av Storfamilien og Favorittnaboene, og dette kunne jo ikke gå galt! En veldig fin kveld med god mat, fyrverkeri og koselig samvær… Bildene i dette innlegget er maten fra nyttårsaften og borddekkingen til festen.

I dag er jeg litt småslapp.. Egentlig er det også tradisjon! Er nemlig sånn hvert år! Litt doven og lat, litt overrasket over at ferien er over allerede!

Reklamer
3 kommentarer leave one →
 1. januar 1, 2012 9:12 pm

  Det høres ut som dere har hatt en perfekt jul. Masse ro og ikke minst samvær med familie og venner. ¨

  Godt Nyttår, Kari-Anne

 2. januar 1, 2012 9:26 pm

  Godt nytt år og sorry….. Minstemann sov, eller sov intil fyrverkeriet begynte. Melomste var dritsur fordi vi vekte henne midt på natten og var på vei inn kl 23.58 for da var hun lei fyrverkeri. Eldste synes det var for høy lyd siden hun hadde vondt i hodet. Og vi voksne, jo en var på utsiden av vinduet og den andre på innsiden….. Så ja….. Vi ble hjemme. Hehe. Men vi kommer gjerne på en spillkveld, sammen eller hver for oss. Og sjampisen, ja den var det ingen som ville ha før til maten i kveld. Den var veldig god! Er det nyttårstilbud på den tro? Vi snakkes!

 3. januar 2, 2012 6:13 am

  Godt nytt år til deg og dine Kari-Anne. Høres ut som dere har hatt en perfekt jule og nyttårsfeiring.
  Nå nærmer det seg snart vår date!! Blir spennende! Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: