Skip to content

Galekroken har fått en ny beboer!

november 5, 2011

Denne uka flyttet onkel Kay inn! Jeg var nemlig så utrolig heldig at jeg vant en give-away hos Mrs Hardy! Og det var ingen liten premie heller! Neida! Det var rett og slett en ape fra den danske designere Kay Bojesen! Jeg har lenge vært klar over at apen har eksistert, og dronningmoren har faktisk en bitteliten ape i skapet også! Men jeg holdt på å ramle ut av senga da jeg lå å leste et interiørblad hvor denne lille tassen plutselig åpenbarte seg. Jeg så nemlig utsalgsprisen på ham!!

Uansett.. I posten lå en fin innpakket eske. Jeg rakk ikke å ta bilde av den fine esken med en vakkert prikkete papir, for jeg hørte det banke der inne i pakken! Det var noen som ville ut!

Det gikk ikke mange sekundene før onkel Kay stakk hodet ut av boksen sin. Og hvor i alle dager har han havnet? Turen gikk fort fra esken og opp i papegøyeburet. Det var nemlig så fint å henge i! Det ble ikke så mange sekundene her heller! Papegøyen i bakgrunnen har nemlig tidenes skumle nebb og Kay ble veldig engstelig for sine sarte lemmer. Nei, det er best å komme seg videre!

Kay hoppet opp og hang seg i avariumet. Her var det deilig å henge opp ned for å studere noen av de andre beboerne i galehuset.

Etter å ha fått alt blodet i hodet var det best å komme seg videre. Turen gikk nå til vinduskarmen. Etter kort tid fikk Kay besøk av frøken pus som rett og slett slikket ham. Kanskje greit etter en strabasiøs reise?

Etter en stund ble Kay sulten. Manuela har fortalt at bananer er en suksess, men galehuset mangler gulabøyen om dagen. På kjøkkenet fant Kay flere epler, og jammen kan aper spise epler også! 🙂

Mens han var på kjøkkenet måtte han teste ut taklampa. Alle aper med respekt for seg selv henger vel i en taklampe? Det var litt slitsomt å henge her i lengden da! Og ledningen kunne jo finne på å bli varm! Nei, her setter vi sikkerheten forran og Kay hoppet fort ned fra dinglelampen på kjøkkenet.

Tilslutt måtte Kay finne det beste stedet i stua. Det var fint under kirsebærfatet fra Steninge slott, men på en annen side er det faretruende nære peisen! Tenk om vaktmester’n tar feil og putter Kay i peisen? Nei best å hoppe videre!

Denne fartingen rundt i huset ble veldig slitsomt i lengden, og Kay endte til slutt opp i vinduskarmen med stuas beste utsikt. Nå har han kontroll over hele Galekroken!!

Så igjen, tusen tusen takk Manuela!! Denne gaven var bare perfekt! Og jeg tror han vil trives i galskapen! 🙂

Reklamer
One Comment leave one →
  1. november 5, 2011 8:42 pm

    Hohoho så artig innlegg!
    Kjekt å se at han trives, han er jo så grei 😀
    Klem m

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: