Skip to content

Den siste flyttedagen er over…

oktober 25, 2011

Da har galedama hatt den siste flyttedagen sin. Og det er muligens selve dama det er noe galt med, men to dager holder IKKE!! Ikke på langt nær heller! I dag rakk jeg å tømme oppvaskmaskinen, late som jeg var en mann i EN TIME for å få på plass et tv-abonnement, fikk flyttet de to fiskene som svømte rundt i leiligheten og pakke ned fem esker med ting og tang fra gamlehuset, vasket ned båsen og pusset vinduet og laget middag. Og vips var dagen over! Skrekk og gru… Jeg oppdaget også at jeg har helt glemt å vise fram den utrolig flotte innflyttingsgaven vi fikk av drømmenaboene i helga! Se bare her!! Vi fikk denne lekre kannen fra Wik og Walsøe. Den passer veldig fint inn i galehuset! Det skal nevnes at det også fulgte med innhold som kunne være i kannen. Mamma morgenheks synes det var bedre med roser enn brunt brennevin i kannen så sånn ble det med den saken! 🙂 Tusen tusen til drømmenaboene!! Dere er toppers!! 🙂

Det skal nevnes at blæreschnauzeren har tisset, eller forsøkt å tisse, sånn ca en halv million ganger i løpet av dagen også.. Som dere sikkert skjønner er pelsdotten fortsatt i aller høyeste grad levende og doktor dyregod mener det kun er snakk om en heftig urinveisinfeksjon. Dette resulterte i en kraftig penicillinkur over ti dager. Problemet er at vi ikke ser en bedring på dotten enda. Han tisser stup i ett (en dråpe her og en dråpe der). I løpet av dagen fikk jeg den lyse ideen å kjøpe up and go til ham! Så nå skal vi prøve bleier en stund slik at han kan komme ut av vaskerommet.

Ellers har jeg altså klart å flytte våre to fisker til Galekroken. 350 literen er under utarbeidelse og skal i utgangspunktet snart være oppe å gå. Det blir spennende å se hvordan det blir tilslutt! Har tilsatt en del guffe i dag slik at vannet faktisk er skikkelig grått og blakket. Håper det løser seg snart! Vil ha en klar og pen vanntank..

Nei.. nå må jeg sove litt.. Det tar på både kropp og sjel å flytte…

Reklamer
One Comment leave one →
  1. oktober 26, 2011 6:01 am

    god morgen!!! Så du syns minsten var aktiv selv med feber? han var det i går gett,,,hihi
    Det tar tid å flytte når man skal flytte hele Noa`s ark også. 🙂 Men det blir nok bra til slutt. Gleder meg til å se bilder av hvordan det blir når du er ferdig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: