Skip to content

4… lørdag, og alt er så meget bedre…

oktober 15, 2011

Siste helgen i galeleiligheten! Dersom vi vil, kan vi nemlig flytte inn i Galekroken i løpet av neste uke! Tenk at vi faktisk har kommet i mål! Det er bare helt fantastisk deilig å tenke på at nå er det kun snakk om timer før vi er i nytt hus! Bare timer før vi endelig kan være bedre foreldre, hundeiere og papegøyeeiere. Jeg bør kanskje ta det som et hint når papegøyen knurrer og bjeffer i søvne, i tillegg til å lage kattelyder i tide og utide.

Denne helga blir det nok en del flytting. Vi har dessuten sånn omtrendt en mil med listverk som skal males, og to tonn med lamper som må henges opp. Sånne banale ting som lamper og lister er faktisk ekstremt irriterende! Og så utrolig lett å glemme! Egentlig bør alle ha en egen belysningspost i budsjettet sitt! For ikke å snakke om en haug med egeninnsatstimer til maling av disse hersens listene! Og var det noen som husket å fortelle at profilerte lister er MYE mer krøllete og ekle å male enn de rette?? (Ikke at jeg hadde valgt en rett altså.. for all del…).

Vel.. uansett.. Nå er vi nære, nære, nære.. og det skal bli så godt! I dag har jeg kjøpt postkasser!! Valget falt på brukapostkassen i grått med hvit skrift. Jeg liiiiker disse postkassene! Og det gjør jo ingenting at den matcher huset! 🙂

Reklamer
3 kommentarer leave one →
 1. oktober 15, 2011 4:36 pm

  Nå nærmer deg seg farlig fort!! 🙂 Og det er jo stas!
  Elsker de postkassene. de er kjempe fine!
  Jeg lot mannen velge postkasse og han kom ikkke hjem med noe slikt for å si det sann…. 🙂

  Klem

 2. oktober 15, 2011 7:29 pm

  Oi, spennende. Da vet vi iallefall hva dere bedriver helgen og neste uke med, dere flytter faktisk:)). Så moro!!! Så får vi håpe at papegøyen etterhvert både knurrer og mjauer litt mindre etter innflytning hehe ;)).

  Lekker lekker postkasse. Husk å feste den skikkelig da. Leste i lokalavisen vår at noen hadde fått frastjålet en slik postkasse..En populær postkasse mao… Sukk 😉

  Lykke lykke til nå da;).

  Klemklem fra meg

 3. oktober 17, 2011 7:00 am

  Gratulerer med hus og lykke til med flytting 🙂 Har dere fått med dere Bergene Holm Inspirasjonspris? Her kan alle som har bygget med tre søke, og for 3. året på rad skal vi dele ut premier for til sammen 250.000 kr. Dere kan søke direkte fra nettsidene våre, eller bestille søknadsskjema hjem i den fine postkassen 😉 Fristen er 1. november!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: