Skip to content

Jentetur

oktober 5, 2011

To ganger i året fyller vi bilen med mammaer og prinsesser og setter snuten mot Hadeland. I går var den store jenteturdagen, og vi var veldig klare for en tur! Vekkerklokkene ble satt på, og de små prinsessene var ganske så hypre. Etter to timer, en god del omkjøring og tusen spørsmål av typen «Er vi snart framme?», entret vi høstsalget.

I tillegg til å by på fine tilbud, ligger dessuten Hadeland i veldig vakre omgivelser. Her er det vakkert å gå rundt og rusle. På høsten er dessuten nøttebrenningen i gang, og det lukter fantastisk over hele området. Deilig deilig! I honninghuset finner man mange deiligheter.

Siden vi er inne i høstferieuken, har Hadeland litt aktiviteter på lur. Man kan blåse sitt eget glass og kan dessuten sandblåse disse. Nytt av året var at voksne som skulle følge sine barn til glassblåsing/sandblåsing måtte betale inngangsbillet. Og gidder mamma morgenheks å betale inngangsbillett uten å få noe igjen for det? Nope! Så det endte med at både store og små prinsesser sandblåste glass. Småprinsessene blåste også egne glass, og gleden var stooor! 🙂 Her er resultatet til galedama!

Glasset er dekorert med stjerner og sommerfugler, og klar for en tur i sandblåsermaskinen… Og vips…. Sandblåste sommerfugler!

I et lite hjørne fant jeg plutselig bøker og kunstkort fra Bjørg Thorhallsdottir. Jeg synes motivene hennes er både søte og morsomme, og jeg måtte ha med et par hjem. Planen er å ramme inn disse og henge de i galekroken et sted. Jeg kjøpte et motiv som heter «Ekteskapets gleder» og et som heter «Jeg elsker elsker deg». Er de ikke fine?!

På vei hjem gjorde vi IKEA utrygge, og bilen hadde som vanlig nesten slagside på vei hjem. Nok en gang en veldig vellyket tur! 🙂

Reklamer
One Comment leave one →
  1. Elena permalink
    oktober 5, 2011 8:13 am

    Koselig med jentetur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: