Skip to content

Fisketanken er i hus!

oktober 2, 2011

Jeg hadde jo egentlig aldri trodd at fisken skulle flytte før meg! Ikke det at fisken egentlig har flyttet inn enda heller, men nå er i alle fall fiskehuset på plass! Og det blir jo bare SÅÅÅ gøy å sette i gang planleggingen av prosjekt akvarium!

Vi har, som jeg tidligere har nevnt, kjøpt et Juwel Rio 300. Dette akvariet rommer 350 liter, og er en dobling av akvariet vi har i dag. For oss er akvariet en liten hobby, men ingen diger lidenskap. Jeg liker å sitte å titte på hvordan fiskene beveger seg og hvordan de vakre fargene kommer fram, og synes det er rekreasjon for kropp å sjel å studere et vakkert akvarium. Men er altså ikke fanatiske! På ingen måte! Hos oss er akvariet et møbel som har sin naturlige plass i stua.

I går hentet vi rett og slett en henger full av bord og akvarium, og vi startet monteringen av benken som akvariet skal stå på. Med en relativ heftig vekt (vi snakker jo tross alt om nok vann til å fylle badekaret vårt en gang eller to!) er det litt vesentlig at benken er skikkelig!

Vi støtte på noen små utfordringer underveis, og endte opp med at vi trenger et borr for å feste dørene. Men vi fikk jo sett at benken passer fint på flisene vi har lagt i parketten!

Reklamer
2 kommentarer leave one →
 1. oktober 2, 2011 12:57 pm

  Hehe, leste først FISKESTANKEN I HUS.. Men ser jo at jeg nok leste litt feil;)). HVem vil ha fiskeSTANK i et nytt hus liksom;). Stort akvarium dere har da, jøye;). Ser dere har gulv som vi nesten har bestemt oss for;)).

  Fortsatt lykke til med innspurten, og god søndag;).

  klem fra Marilinn

 2. oktober 2, 2011 8:41 pm

  Haha!! Nei fiskestank vil vi helst slippe!! Vi er veldig fornøyde med gulvet! Det er askeparkett, og den er veldig lys og pen.

  God søndag til deg også!!

  Klem klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: