Skip to content

Oppdatering på egeninnsats!

september 25, 2011

Nå har vi nok en gang jobbet oss gjennom en helg, og nok en gang gikk helga fortere enn hva som burde vært tillatt. Ikke for det, jeg har jammen fått gjort mye denne helga også! Og fakisk arrangert ungdomsarrangement, sett på prinsessen på turnoppvisning, rettet prøver, lagt timeplan, vært en liten tur innom et loppemarked OG ryddet i Galehuset. Her ligger prinsessen rett og slett rett ut på kjøkkengulvet! Hun tøyer litt, men ligger i spagaten og har hele overkroppen i bakken. Lurer litt på om vi glemte å lage skjellett og bein når vi laget den ungen!

Målet for denne helga var å ferdigstille kjøkkenet, men det målet ble ikke nådd. Vi mangler fortsatt å feste hvitevarer, feste toppforinger, feste sokler, plassere rundell, skru på hengsler i hjørneskapene, skru på front på oppvaskmaskinen, fryseren og kjøleskapet, montere gripelist på ventilator, flekklakke sideforing, montere håndtak på alle skap og skuffer og plassere hyller. Jaja.. målet får nå være å bli ferdig med kjøkkenet i løpet av kommende uke.

Vi har rukket å ferdigstille badet da! Og lilledoen! Her er baderomsinnredning, skap og vask på plass! Og det ble rålekkert! Mamma morgenheks hadde glemt kameraet hjemme, så bilder av herligheten får dukke opp i morgen! 🙂

For å oppsummere galskapen er følgende igjen av egeninnsats:

 • Legge flis i gangen
 • Fuge flis i gangen
 • Fuge under akvarium
 • Legge flis i dusjen på vaskerommet
 • Kjøpe dusjvegg og dusjhjørne
 • Male alle taklister
 • Male alle gulvlister
 • Montere garderobe jenterom
 • Montere garderobe gutterom
 • Montere garderobe soverom
 • Montere kjøkken på vaskerommet (ferdigstille)
 • Montere kjøkken (ferdigstille)
 • Montere lamper i tak
 • Montere innkjøpte møbler

Reklamer
2 kommentarer leave one →
 1. september 25, 2011 11:14 pm

  Har du sett på maken. Jammen er dere effektive også da. Skvatt litt da jeg så kjøkkenet deres i forrige innlegg. For akkurat det bildet (med øya), kan minne litt om hvordan vårt kjøkken blir. Iallefall på kjøkkentegningen. Fått en fin trapp også ser jeg. Ser ut som et skikkelig hjem nå;). Ikke så veldig mye igjen på listen deres nå da. Den blir stadig kortere. Du skal nok se at leilighetssalget går i boks snart, og denne flyttingen av alle tingene går sikkert også over all forventning. Slitsomt når det står på, men etterpå sitter dere der svette og lykkelige over å fått et velskapt og perfekt hus;))

  Imponert over dette skjelettløse barnet deres altså, der hun bokstavlig talt flater ut på gulvet hehe.

  Da vi var på tomta i går, fikk vi se antydninger til hvor stort huset vårt egentlig blir. Det blir STORT! Så husbyggerens svangerskapskvalme meldte seg raskt iform av iskaldeføtter gitt..Regner med det slipper taket etter hvert… *krysser fingrene*;).

  Ha en strålende flott uke. Jeg skal hjelpe min far med å felle frukttrær på tomta. Noe må jo jeg bidra med også, i denne oppstartsfasen;).

  Klemklem fra Marilinn

 2. september 26, 2011 4:39 pm

  Det er hos dere det skjer ser jeg! Blir artig å se det ferdig stellt!

  Klem Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: