Skip to content

Redebygging på HØYT nivå..

september 16, 2011

Det er husbygging i alle kroker og kriker! Nå begynner jo riktignok Galekroken å ta form, og innflyttingen er ikke lenger langt vekk i horisonten, men nærmer seg med stormskritt! Og GJETT om vi er lykkelige for det! Det kan virke som om denne husbygginga tar overhånd for både store og små, og nå har fjærkreket funnet ut at han skal bygge rede. Stakkaren har blitt forvist til et hundebur da hans papegøyepalass har flyttet til Galekroken for lengst. Det kan nemmlig være lurt med tanke på salg og visning! Buret er nemlig en smule dominerende i stua! vel.. tilbake til saken.. Den grønne fare har en ny hobby, og det er rett og slett å ligge på bunnen av overnevnte hundebur og leke redebygger og rugemaskin.

Nå tenker du kanskje at det har gått en smule langt og at fugler som ligger på bunnen av buret som regel er døde, men denne dotten er langt fra død! Egenlig så langt fra død man kan komme! Det er mulig han nå har et inderlig formeringsbehov, eller så kan det være han er redd vi skal flytte fra ham. Samme hvilket av overnevnte scenarier som er tilfelle er det hevet over enhver tvil at flaksedotten driver redebygging. Se bare her! Slik ser bunnen av buret ut.. Og nei, det er ikke mange dager siden avisen ble byttet, slik blir det etter kun noen timer med ny avis.

Her er den skyldige tatt på fersken. Som dere kan se tar han på et meget uskyldig blikk, og later som han ikke vet hva jeg snakker om. Han har dessuten begynt å bjeffe i søvne! Snur elegant hodet 180 grader rundt og borer nebbet ned mellom vingene og BJEFFER.. dypt og advarende…. som han føler han må skremme fiender på dør! Jaja.. ingen har påstått at galskapen avtar eller forsvinner når man bygger hus! Snarere tvert i mot!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: