Skip to content

Den første, store vaskedagen!

september 10, 2011

I dag har Galekroken fått kjenne på følelsen av å bli skrubbet med såpe og vann! Heldige meg fikk hjelp av en god kollega i dag, og sammen har vi vasket tak, vegger og vinuder på alle soverommene i Galehuset. Badet fikk også kjenne på microfiberkluten, og i morgen skal gulvene vaskes før vi starter med montering av senger til prinsen og prinsessen.. Vi måtte bare prøve LITT på rommet til prinsessen da.. Er lysekronen og rosa krakker til små gjester. Prinsen har skrudd sammen krakker til både seg selv og søsteren. Kjekt når de kan være med å bidra!

Nå har snekkeren antydet at vi kan flytte inn fredag i uke 42. Det er faktisk nesten det samme som om fødselslegen sier at babyen ikke kommer ut før to uker over termin! Og alle som har gått over tiden vet at dagene etter termin er ekstremt lange, og etter kort tid blir man irrasjonell å tror babyen aldri kommer ut. Der er jeg egentlig nå! Jeg tror aldri vi blir ferdige med dette husprosjektet! Krysser fingre og tær og håper jeg tar feil!

Reklamer
4 kommentarer leave one →
 1. september 10, 2011 11:16 pm

  Hei.

  Selv med kun lampe og et par krakker kan jeg ane at dette blir fint. Skikkelig stilig og jentete. Uke 42 er jo ikke lenge til. Hang in there…

  Klem Mona C

 2. september 11, 2011 11:37 am

  Sånn helt på slutten av 3 trimester, så pleier det å være en trøst å vite at det finnes noen som har kommet myyye kortere.. Ja, de har mao ikke blitt gravide ennå.. Og tålmodigheten er vel på samme nivå som deg nå tenker jeg.. Fnis..;)).. Gleder meg til å se flere bilder etterhvert som dere blir ferdige;).

  Klem

 3. september 11, 2011 11:37 am

  Ja, også lykke til med innspurten selvfølgelig;)

 4. september 11, 2011 8:37 pm

  Tavlefolien er svart. Fant den på Rema 1000 i Danmark, men det finnes i Norge og. Vet bare ikke hvor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: