Skip to content

Det er lov å ha flaks! :-)

juli 14, 2011

På tirsdag snublet vi over annonse på finn. Det var rett og slett noen som bor kun tre minutter unna oss som skulle gi bort to barstoler fra IKEA (bilde fra IKEA sine hjemmesider).

Stolene var eikefarget og ikke egentlig helt passe for vårt hvite gulv. Trekket var sort, og det ene hadde et svimerke på seg. Det var dessuten ganske slitte og stygge metallbeskyttere til å ha føttene på. Planen var derfor å pusse ned beina og hvitbeise disse. I tillegg måtte nye trekk på plass, og metallet ble pusset og spraylakkert med sort, matt maling. Vi har Henriksdal stoler til spisestua vår også, og jammen hadde ikke IKEA tilbud på AKKURAT de trekkene vi skulle ha?? 35 kroner per stoltrekk er jo ikke å forakte!

Her er resultatet av oppussingen! Synes stolene ble veldig bra! De kommer til å passe flott til det hvite askegulvet vi skal ha i huset, og stolene er dessuten veldig gode å sitte på. Har ikke bestemt oss for hvor vi skal ha dem enda. Det blir enten på flybridgen på kjøkkenet eller i datakroken i biblioteket. Uansett tror jeg det blir veldig bra! Utrolig gøy å komme over et slikt kupp på finn.no! 🙂

Reklamer
One Comment leave one →
  1. juli 15, 2011 7:16 pm

    flink er du som finner slike ting Kari-Anne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: