Skip to content

A dream come true?

november 6, 2010

Hjelp!! Mannen i kommunen var grei og sa ja gitt!! Og det betyr at nå skal det ryddes, selges, bygges og fikses!! 🙂 Tenk så fort det går når det først går! Fra å ikke vite til å faktisk være grunneier (dog til en bitteliten grunn) på kun noen timer! Vel.. nå er vi der! Og jeg håper dette er en drøm som går i oppfyllelse! Man må jo ofre litt og ta noen sjanser for å komme dit man vil.. (prøver hardt å overbevise meg selv om at endringer er veldig positive!!) Her er da bilde av det vi faktisk har kjøpt..

Akkurat nå føles det vel som vi ikke ser skogen for bare trær, men TRÆR har vi i alle fall nok av! Og jeg tror vi har kjøpt dette skiltet også. Og et 20-tall er jo ikke dumt å ha!

Jeg må innrømme at jeg er grepet av skrekkblandet fryd! Nå skal vi rett og slett bygge et hus! Og vi skal flytte fire mennesker, en hund, en katt, en papegøye, to akvarier og fire nymfeparakitter.. Og alt det vi har lagret her og der!! Himmel og hav! På tide å kvitte seg med MASSE! For ikke å snakke om alle trærne vi må fjerne! Jaja.. her er det bare å brette opp armene og gå løs! Vi får jo tross alt drømmehuset i den andre enden! Og da er det kanskje greit med litt jobb! Her får vi dessuten litt hjelp av vår nye nabo Kira! Kjekt med en hjelpende pote!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: